SORTIMENT

Seznam hovězího:

KLIŽKA

Nejtypičtější a nejlepší maso na dobrý guláš. Díky tuhému kolagenu se nehodí k rychlým úpravám, naopak jí svědčí dlouho tažená ragú na víně se zeleninou, kdy se kolagen pomalu rozpustí a perfektně zahustí omáčku. Pokud si necháte vyseknout celý kus kolene i s kostí, získáte tzv.”osso bucco”, které je nezbytné pro italskou kuchyni, zapéká se se zeleninou a následně se podává s milánským šafránovým risottem.

KLIŽKA

Nejtypičtější a nejlepší maso na dobrý guláš. Díky tuhému kolagenu se nehodí k rychlým úpravám, naopak jí svědčí dlouho tažená ragú na víně se zeleninou, kdy se kolagen pomalu rozpustí a perfektně zahustí omáčku. Pokud si necháte vyseknout celý kus kolene i s kostí, získáte tzv.”osso bucco”, které je nezbytné pro italskou kuchyni, zapéká se se zeleninou a následně se podává s milánským šafránovým risottem.