SORTIMENT

Seznam drůbežího:

KŘÍDLO

KUŘECÍ KŘÍDLO
Kuřecí křidýlko se obvykle skládá ze tří částí. První je masitá s jednou krátkou silnější kostí, ta přiléhá přímo k prsnímu masu. Druhá část obsahuje víc kostí, ale pořád ještě poskytuje maso, do kterého se lze zakousnout.
KRŮTÍ KŘÍDLO
Z krůtích křídel připravíte silný vývar. Maso, které lehce po uvaření oddělíte od kostí, pak můžete použít do polévky nebo z něj připravit rizoto. Výborné je také jako základ masové pomazánky s majonézou a hořčicí.
KUŘECÍ KŘÍDLO
Kuřecí křidýlko se obvykle skládá ze tří částí. První je masitá s jednou krátkou silnější kostí, ta přiléhá přímo k prsnímu masu. Druhá část obsahuje víc kostí, ale pořád ještě poskytuje maso, do kterého se lze zakousnout.
KRŮTÍ KŘÍDLO
Z krůtích křídel připravíte silný vývar. Maso, které lehce po uvaření oddělíte od kostí, pak můžete použít do polévky nebo z něj připravit rizoto. Výborné je také jako základ masové pomazánky s majonézou a hořčicí.