SORTIMENT

Seznam výrobků:

FARMÁŘSKÝ DOMÁCÍ ŠPEK

Specialita, která si našla rychle cestu k našim zákazníkům. A speciální na ní je to, že ho na několik dní nasucho nakládáme a pak 6-7 hodin udíme studeným kouřem. Na výrobu 100 g této lahůdky je použito 125 g vepřového masa a je bez alergenů a glutamátu. Doporučujeme si ho nechat nakrájet a podávat s čerstvým chlebem, je výborný i do špízů, ale úplně nejlepší je samotný!

ŠEBESTIÁNSKÉ ŠRŮTKY

Oblíbené Šebestiánské šrůtky vyrábíme z libovějších vepřových kousků masa – jsou tedy příjemně šťavnaté díky tomu, že je vstupní materiál přirozeně prorostlý tukem. Díky použitému koření jsou naše Šebestiánské šrůtky chuťově výrazné. Vychutnáte si je nejlépe nakrájené na tenké plátky s čerstvým pečivem, se zeleninou naloženou v mírně kořeněném nálevu (okurky, beraní rohy, cibulky, nebo podle chuti i pálivé feferony) a se džbánkem dobře vychlazeného piva.

ŠEBESTIÁNSKÝ ŠPEK

Šebestiánský špek vyrábíme z tučnějších kousků vepřového masa, je tedy značně prorostlý. Podobně jako Šebestiánské šrůtky je náš Šebestiánský špek chuťově výrazný. Vychutnáte si jej nejlépe nakrájený na tenké plátky s čerstvým pečivem, se zeleninou naloženou v mírně kořeněném nálevu (okurky, beraní rohy, cibulky, nebo podle chuti i pálivé feferony) a se džbánkem dobře vychlazeného piva.

RUDOLFŮV MÉTSKÝ SALÁM

Navzdory svému názvu je métský salám svou strukturou blíže paštice a u nás je pro tuto delikatesu vžitý název “čajovka”. Rudolfův métský salám se vyrábí pouze z vepřového masa a vybrané směsi koření, to vše je velmi jemně mleté a zlehka zauzené. Nejlépe si jej vychutnáte namazaný na čerstvém pečivu.