SORTIMENT

Seznam drůbežího:

PRSA

KUŘECÍ PRSA
Prsa jsou vlastně prsní svaly, které překrývají hrudní koš. Jsou z celého kuřete nejkvalitnější a nejemnější, neobsahují žádné kosti a šlachy. Maso na kuřecích prsou je bílé, libové, lehce stravitelné. Má nízkou energetickou hodnotu.
KRŮTÍ PRSA
Krůtí prsa se nejčastěji upravují pečením, grilováním, dušením, smažením (případně i uzením). Čím pomaleji a při nižší teplotě se pečou, tím je maso měkčí, křehčí a chutnější.
KUŘECÍ PRSA
Prsa jsou vlastně prsní svaly, které překrývají hrudní koš. Jsou z celého kuřete nejkvalitnější a nejemnější, neobsahují žádné kosti a šlachy. Maso na kuřecích prsou je bílé, libové, lehce stravitelné. Má nízkou energetickou hodnotu.
KRŮTÍ PRSA
Krůtí prsa se nejčastěji upravují pečením, grilováním, dušením, smažením (případně i uzením). Čím pomaleji a při nižší teplotě se pečou, tím je maso měkčí, křehčí a chutnější.