SORTIMENT

Seznam drůbežího:

ČTVRTKY & STEHNA

KUŘECÍ ČTVRTKY
Kuřecí stehna jsou velmi vděčný kus masa. Jsou sice o něco tučnější než prsa, ale díky tomu si za všech okolností zachovávají šťavnatost. Stehna můžete péct, dusit, smažit a pokud je vykostíte, můžete z nich připravit ty nejlepší řízky nebo třeba oblíbenou Čínu.
KRŮTÍ STEHNA HORNÍ A SPODNÍ
Krůtí stehna patří mezi partie s výraznější a silnější chutí, mají široké využití v kuchyni – nejčastěji se pečou v celku, kde se využívá silné chuti a šťávy z kosti. Po vykoštění je můžete využít univerzálně, případně ořezané v různých masových směsích.
KUŘECÍ ČTVRTKY
Kuřecí stehna jsou velmi vděčný kus masa. Jsou sice o něco tučnější než prsa, ale díky tomu si za všech okolností zachovávají šťavnatost. Stehna můžete péct, dusit, smažit a pokud je vykostíte, můžete z nich připravit ty nejlepší řízky nebo třeba oblíbenou Čínu.
KRŮTÍ STEHNA HORNÍ A SPODNÍ
Krůtí stehna patří mezi partie s výraznější a silnější chutí, mají široké využití v kuchyni – nejčastěji se pečou v celku, kde se využívá silné chuti a šťávy z kosti. Po vykoštění je můžete využít univerzálně, případně ořezané v různých masových směsích.